چیلر های جذبی فیدار تهویه ایرانیان

Fidar Tahvieh Iranian Absorption Chiller`s

چیلر شعله مستقیم سری H (فوق کم مصرف)

چیلر شعله مستقیم جریان سری - H

Model Name: FTI-SDFH | COP = 1.51

چیلر شعله مستقیم سری N (کم مصرف)

چیلر شعله مستقیم جریان سری - N

Model Name: FTI-SDFN | COP = 1.34

چیلر شعله مستقیم سری S (استاندارد)

چیلر شعله مستقیم جریان سری - S

Model Name: FTI-SDFS | COP = 1.12

چیلر شعله مستقیم سری A

چیلر شعله مستقیم جریان سری - A

Model Name: FTI-SDFA | COP = 1.06

چیلر-شعله-مستقیم-جریان-موازی

چیلر شعله مستقیم جریان موازی

Model Name: FTI-PDF | COP = 1.12

چیلر-جذبی-اگزاست-فایر

چیلر اگزاست فایر

Model Name: FTI-CHP | COP = 1.2

چیلر-جذبی-تک-اثره-آبگرم

چیلر جذبی تک اثره آبگرم

Model Name: FTI-HW | COP = 0.825

چیلر-جذبی-تک-اثره-بخار

چیلر جذبی تک اثره بخار

Model Name: FTI-ST | COP = 0.8

مشخصات فنی چیلر های جذبی فیدار تهویه ایرانیان

Technical Specifications of Fidar Tahvieh Iranian Absorption Chiller`s

سیستم های کنترلی پیشرفته

سیستم عیب یابی خودکار:

چیلرهای جذبی ساخت شرکت فیدار تهویه دارای سیستم عیب یابی خودکار است که این امر موجب بالا رفتن بازده کلی سیستم سرمایش و جلوگیری از توقف ناگهانی دستگاه بواسطه بروز خطاهای احتمالی می شود.

امکان جمع آوری ثبت داده های عملیاتی:

چیلرهای جذبی ساخت شرکت فیدار تهویه امکان ذخیره سازی و ثبت اطلاعات شرایط کار کرد دستگاه را به مدت ۲۰ سال دارد که این قابلیت شرایط نگهداری دستگاه را برای کاربر تسهیل می نمایند.

سیستم آنتی کریستال:

میزان غلظت محلول لیتیوم بروماید همواره بواسطه سیستم کنترلی پیشرفته چیلر تحت کنترل بوده و با تنظیم توان ورودی، آنرا بطور پیوسته در حالت بهینه نگه می دارد. این سیستم هوشمند با استفاده از الگوریتم انحصاری خود از شرایط ایجاد پدیده کریستالیزاسیون جلوگیری می نماید. همچنین طراحی خاص و انحصاری مکانیزم های R&S Over-Flow که در نقاط پر ریسک تعبیه شده است از کریستال شدن چیلر تحت هر شرایطی (حتی زمان قطعی برق) جلوگیری می نمایند.

رقیق سازی بهینه شده و هوشمند:

سیستم کنترلی پیشرفته چیلر با استفاده از سنسورهای متعدد تعبیه شده در نقاط مختلف چیلر بهترین شرایط را در زمان رقیق سازی فراهم می آورد، به نحوی که در شرایط مختلف با در نظر گرفتن دما و غلظت استاندارد محلول در زمان خاموشی، زمان مورد نیاز رقيق سازي تعریف شده و این امر باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و افزایش چشمگیر عمر مفید چیلر و ادوات آن میگردد.

گزارش های سیستم های کنترلی چیلر جذبی فیدار تهویه ایرانیان

ضریب عملکرد

ضریب عملکرد بالا در بارهای جزئی:

معمولا چیلرها در بیشتر زمان ها تحت بار کامل نیستند، بنابراین عملکرد چیلر در بارهای جزئی بسیار مهم می باشد. چیلرهای جذبی شعله مستقیم جریان سری شرکت فیدار تهویه عملکرد فوق العاده ای در بارهای جزئی دارند. نمودار ذیل میزان COP و مصرف سوخت را در بارهای مختلف نشان می دهد.

استفاده از سیستم اینورتر جهت کنترل دور پمپ محلول در بارهای جزئی به طور قابل ملاحظه ای حجم محلول در گردش را کاهش داده و موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.

ضریب عملکرد چیلر جذبی

قابلیت اتصال به سیستم هوشمند ساختمان (BMS)

سیستم کنترل و مانیتورینگ چیلرهای شرکت فیدار تهویه ایرانیان:

این سیستم به کاربران این امکان را میدهد که کلیه پارمترهای چیلر را از راه دور یا بوسیله اتصال مستقیم و یا از طریق شبکه اینترنت تحت کنترل و نظارت داشته باشند.

  • دسترسی آسان به پروتکل های BACnet و Modbus
  • قبول TCP/IP
  • خواندن اطلاعات حین کار کرد
  • نمایش گرافیکی وضعیت کنترلی و نظارت
  • ویرایش و گزارش اطلاعات با استفاده از MS Excel
  • نمایش گرافیکی اطلاعات به صورت لحظه به لحظه Real-Time
  • نمایش گرافیکی منحنی های کارکرد
  • قابلیت حفاظت با کلمه عبور (Password Protected)
اتصال چیلر جذبی به سیستم هوشمند ساختمان
 

پرسش و پاسخ های متداول

Frequently Asked Questions

چیلر جذبی چیست؟

چیلرهای جذبی با استفاده از سوخت های فسیلی مانند گاز، گازوئیل و… تولید سرما میکند. در کشوری مانند ایران که درصد بالایی از تولید برق با استفاده از سوخت های فسیلی انجام می شود، با توجه به افت انرژی در شبکه توزیع برق و همچنین هزینه های نگهداری شبکه برق یکی از مناسب ترین گزینه ها جهت تولید سرما خصوصاً در ظرفیت های بالا استفاده از سیستم های جذبی می باشد.
این چیلرها برودت را با استفاده از قوانین ترمودینامیک و فرایندهای شیمیایی تولید می کنند. انرژی مورد نیاز این چیلرها گاز طبیعی و میزان ناچیزی برق جهت عملکرد سیستم های کنترلی و پمپ های دستگاه می باشد.

اجزای تشکیل دهنده چیلر جذبی

ژنراتور: در ژنراتور با استفاده از حرارت، مبرد از جاذب جدا شده، تبدیل به بخار می شود و غلظت جاذب بالا می رود.

مبدل های حرارتی: مخلوطی از مبرد و لیتیوم بروماید قبل از ورود به قسمت اصلی ژنراتور وارد مبدل های حرارتی میشود تا از انتقال تنش های حرارتی و اتلاف انرژی تا حد بسیار زیادی جلوگیری شود.

کندانسور: بخار جدا شده از محلول لیتیوم بروماید در قسمت ژنراتور، وارد کندانسور می شود تا تبدیل به مایع (آب مقطر) شود.

اواپراتور: در قسمت اواپراتور، مایع مبرد توسط پمپ مبرد روی تیوب های اواپراتور ریخته می شود، تا با تبخیر شدن مایع مبرد باعث تولید برودت گردد.

ابزوربر: در قسمت ابزوربر (جذب کننده) ضمن خنک شدن لیتیوم بروماید غلیظ برگشتی از قسمت ژنراتور، آب تبخیر شده در قسمت اواپراتور جذب لیتیوم بروماید می شود تا لیتیوم رقیق شده و مجددا به سیکل کاری دستگاه بازگردد.

همچنین شیرآلاتی که در این مدل از چیلر ها مورد استفاده قرار می گیرد ازنوع شیرآلات مخصوص وکیوم بوده و از دیافراگم سوپر وکیوم به کار گرفته شده، که نشت هوا به داخل دستگاه از طریق محور و بدنه شیرغیر ممکن می باشد.

نحوه عملکرد چیلر جذبی

با توجه به اینکه دمای جوش آب بستگی به فشار محیط دارد، در قسمت اواپراتور فشار محیط بسیار پایین (شش میلیمتر جیوه)، و آب در دمای پایین شروع به جوشیدن می کند، روی تیوب های اواپراتور تبخیر می شود، و تولید سرما میکند. این اتفاق تا زمانی رخ می دهد که محیط از بخار آب اشباع نشود زمانی که محیط اشباع شود فشار بالا رفته، از ادامه تبخیر جلوگیری، و تولید سرما متوقف خواهد شد.

به همین منظور باید بخار های تولید شده در قسمت اواپراتور از محیط اواپراتور خارج شود و وارد قسمت دیگری به نام ابزربر گردد. ابزربر (جذب کننده) همانطور که در بالا اشاره شد بخار تولید شده در قسمت اواپراتور را جذب لیتیوم بروماید می کند و محلول رقیق شده را به سیکل باز می گرداند.

پس از رقیق شدن، محلول لیتیوم بروماید توسط پمپ محلول از قسمت ابزربر به سمت قسمت ژنراتور پمپ می شود که در این بین از داخل مبدل حرارتی عبور کرده، تبادل حرارت میکند و به قسمت ژنراتور وارد می شود.

در قسمت ژنراتور حرارت لازم به محلول اعمال میشود، تا پس از جدا شدن بخار آب از لیتیوم بروماید، مواد غلیط می شود و مجددا پس از عبور از مبدل حرارتی به سمت قسمت ابزربر جهت خنک و رقیق شدن محلول حرکت میکند. و بخار جدا شده از لیتیوم بروماید به قسمت کندانسور می رود، مایع می شود و مجددا به اواپراتور بازگردانده میشود.

انواع چیلر جذبی

چیلر جذبی بر اساس نحوه انتقال حرارت آنها در ژنراتور، طبقه بندی می شوند. چیلرهای جذبی گازسوز می توانند حرارت را به صورت مستقیم تولید کنند و یا از دستگاه های بویلر و یا از خروجی موتورهای تولید کننده برق استفاده کنند.

مزایا و معایب کلی چیلر های جذبی

  • چیلرهای جذبی به دلیل عدم استفاده از انرژی برق مناسب مناطق دارای نوسان و قطعی برق می باشند و نیازی به برق اضطراری ندارند.
  • صدا و ارتعاشات و لرزش های تولید شده در چیلر های جذبی نسبت به نوع تراکمی آن بسیار کمتر است مبرد در چیلرهای جذبی آب مقطر بوده که در در مقابل فریون های چیلرهای تراکمی که از نوع کلروفلوروکربن است و آثار بسیار زیانباری بر روی محیط زیست دارد بی خطر بوده و در طبیعت فراوان یافت می شود.
  • از معایب این چیلرها می توان به کمتر بودن ضریب عملکرد آنها نسبت به چیلرهای تراکمی اشاره نمود.
  • چیلرهای جذبی به برج خنک کننده نیاز دارند و این برج ها برای خنک سازی از آب استفاده می کنند بنابراین در مناطق کم آب نمی توان از این دستگاه ها استفاده نمود.

مزایای چیلر های جذبی تولید داخل این شرکت در مقایسه با دیگر چیلر های ساخت داخلی :

  • با عنایت به اهمیت مواد اولیه مورد استفاده در ساخت چیلر جذبی تجربه کمپانی های معتبر در سطح جهانی گویای این واقعیت است که استفاده از لوله مسی در ژنراتور چیلر جذبی بخار باعث کاهش عمر مفید دستگاه ها از 30 سال به 10 سال می گردد. لیکن لوله های مورد استفاده در ژنراتور چیلر های جذبی شرکت فیدار تهویه ایرانیان از نوع کاپرنیکل بوده که از بازار های خارجی تهیه می گردد.
    چیلر های جذبی این شرکت منطبق با استاندارد کشور آمریکا (ASME) و استاندارد ملی کشور ژاپن (JIS) تولید می گردد.
  • پمپ های مبرد و جاذب نصب شده روی چیلر های جذبی، ساخت کارخانجات معتبر و خاص این دستگاه ها ساخته می شود.
  • چیلر های جذبی این شرکت مجهز به شیر های ایزولاسیون در پمپ های مبرد و جاذب می باشد که  این امر موجب سهولت در تعمیر و نگهداری چیلر می گردد.
  • طراحی چیلر های جذبی تک اثره این شرکت به گونه ای است که دمای استاندارد آب ورودی از برج به چیلر معادل 31 درجه سانتی گراد می باشد که این مسئله باعث افزایش ظرفیت این چیلر ها نسبت به سایر چیلر هایی است که از دمای بالاتر استفاده می کنند.
  • سیستم پرج (PURGE) نصب شده بر روی چیلر ها، مجهز به پمپ خلاء پر قدرت است که به صورت استاندارد روی دستگاه نصب می باشد.
  • این شرکت دارای سیستم تست خلاء عملیانی (Helium Leak Test) برای تسن چیلر می باشد.
  • ادوات کنترل بار از متعلقات استاندارد چیلر های این شرکت می باشد.
  • در حال حاضر این مجموعه با سرمایه گذاران کلان، اولین گروه صنعتی در ایران می باشد که کار تولید سیستم های فوق را در بازار ایران آغاز نموده و به اعتقاد مسئولین محترم وزارت صنایع این مجموعه توانسته است در امر تولید استاندارد های لازم را به مرحله اجرا در آورد.
    سیستم خدمات پس از فروش و مراحل پشتیبانی این شرکت نیز از قویترین و مجرب ترین نیرو ها برخوردار بوده است و کلیه قرارداد ها منعقده با قید انجام امور مربوط به نصب و راه اندازی و پشتیبانی های لازم و تعهد تحویل قطعات مورد نیاز و سرویس های فروش صورت می پذیرد.